House extension in Provence

Year 2012

This project was an extension for a house in the south of France. I was put in charge of the sketches, the meetings with the clients and the city hall. This extension was to be independent from the main house, but had to be placed side by side to be allowed to be built.  

 

Settle on a ground

The shape of the new building has been thought according to the views and the sensations it could offer. The building would guide the guest into a discovery path, to offer an incredible view on the mountains and the village of M. With the idea of reminding old farms, we wanted to create the sensation of a thick facade wherein the openings and the elements would fit. 

ma-planmasse.jpg
malau-planrdc.jpg

Ground floor plan

malau-planr-1.jpg

First floor plan

malau-coupeaa.jpg
malau-coupebb.jpg
malau-perspective2.jpg
malau-perspective3.jpg
malau-perspective1.jpg

Make a free website with emyspot - Signaler un contenu illicite sur ce site